Spiderman bluetooth speaker marvel | iHome

Spiderman bluetooth speaker marvel | iHome

Referentie:

€ 39,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De NIEUWE Marvel ™ Spiderman iHome Bluetooth-luidspreker

We zouden zeggen dat dit een perfect cadeau voor kinderen is, maar als je eenmaal de rijke iHome-audio hebt ervaren, wil je deze Superhuman-luidspreker voor jezelf.

Deze unieke luidspreker wordt snel een Spiderman-verzamelobject met zijn ongelooflijke visuele details, gecombineerd met draadloze functionaliteit een kamer uitbreidende basis. Een perfect geschenk voor liefhebbers van geluid en Spiderman.

Deze luidspreker is niet alleen een verzamelbare 1: 2-replica van Spiderman, hij is ontworpen door het bekroonde audioteam van iHome. Superieur audiogeluid voor een superheld-audio-ervaring.

WAAR PRET VOLDOET AAN PRESTATIES - eKids zet zich in voor het veilige en verantwoorde ontwerp van kwaliteitsvol speelgoed en elektronica voor kinderen - en wordt erkend als een leider op het gebied van geavanceerde kindertechnologie en elektronische merchandise.

MET LED LICHT OMHOOG OGEN: Griezelig, maar heel cool! Spiderman's ogen lichten op met muziek en worden ook geactiveerd met zijn aanraakgevoelige hoofd.

MET INGEBOUWD OPROEP / LUIDSPREKERTELEFOON: Schakel over naar de antwoordmodus met een druk op de knop. Spidey's hoofd wordt een luidspreker om mee te bellen!

7458 Items

Specificaties

EAN
0742832793056

16 andere producten in dezelfde categorie: