KEF MUO Metal Draadloze Bluetooth Speaker - Zilver

KEF MUO Metal Draadloze Bluetooth Speaker - Zilver

Referentie:

€ 167,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
MUO Metal draadloze luidspreker

Lijkend op de sculpturale organische vorm van de MUON en met een vakkundig aangebrachte reflecterende afwerking, straalt de MUO Metal Wireless Speaker de iconische stijl van Ross Lovegrove uit, terwijl hij ongecompliceerd KEF-kwaliteitsgeluid altijd en overal draadloos levert.

Een metalen kunststukje van MUON Legacy
Gemaakt van een voortdurende samenwerking tussen KEF en visionaire ontwerper Ross Lovegrove, erft de MUO Metal draadloze luidspreker de sculpturale organische vorm en baanbrekende geluidstechnologieën van MUON. Met de vakkundig aangebrachte reflecterende afwerking is de MUO Metal een eerbetoon aan de iconische MUON-luidspreker die een uitstekende akoestiek biedt die het compacte formaat ver overtreft. De MUO Metal garandeert een helder en consistent, vol geluid, en belichaamt de technische uitmuntendheid waarvoor KEF bekend staat.

Zuiver KEF-geluid draadloos gestreamd via Bluetooth aptX®
Dankzij een slimme nieuwe compacte versie van KEF's legendarische Uni-Q 'puntbron' driverarray en een krachtige nieuwe basradiator vult de MUO Metal de ruimte met een verbluffend nauwkeurig geluid waarvan de HF-definitie en LF-uitbreiding de grenzen van gewone draagbare luidsprekers ver overschrijden .
Samen met de geavanceerde digitaal-naar-analoog omzetter en andere hoogwaardige interne componenten, zijn deze innovatieve drivers gemonteerd in een immens stijve binnenste vorm ingekapseld in een akoestisch inert aluminium omhulsel. Stream je tracks via Bluetooth aptX, je zult versteld staan van de zoete, natuurlijke hoge tonen, vloeiende middentonen en schone, strak geregelde bassen.

De kunstverzamelaar en hifi-kenner in één draadloze luidspreker
Ontworpen door Ross Lovegrove en ontworpen door KEF, heeft de MUO Metal een kenmerkende behuizing in gepolijst chroom, met een subtiele haarlijnafwerking waarvoor speciale expertise vereist is. De slanke, reflecterende buitenkant weerspiegelt het uiterlijk van de originele MUON en straalt Lovegrove's unieke en tijdloze stijl uit. Met de revolutionaire miniatuur Uni-Q driverarray die de akoestische beperkingen van conventionele producten overstijgt, garandeert MUO Metal ongeëvenaard KEF-kwaliteitsgeluid draadloos overal en altijd.

- AANDRIJFUNITS: 2 x 50 mm (2.0 inch) Miniatuur UniQ driver, 1 x Auxiliary Bass Radiator (ABR)
- INPUTS: Bluetooth 4.0 met aptX® codec, 3,5 mm AUX, Micro USB opladen en firmwareupdate
- BLUETOOTHBEREIK: 10m
- POWER INPUT: 5V DC 2A
- BATTERIJTYPE: Liion oplaadbare batterij
- BATTERIJLADINGSTIJD: 3 uur om volledig op te laden
7458 Items

Specificaties

EAN
0637203215575

16 andere producten in dezelfde categorie: