Sony MHC-V02 - Party Speaker

Sony MHC-V02 - Party Speaker

Referentie:

€ 199,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Start je eigen feest met de Sony MHC-V02 high power speaker. Deze multifunctionele speaker heeft alles in huis wat je nodig hebt voor een mooi feestje. Zo kan je via Bluetooth je favoriete muziek streamen naar de party speaker en zelfs meerdere telefoons of tablets koppelen, zodat je samen kunt zorgen voor vette muziek. Met de microfoon-ingang kan je zo overgaan naar een karaoke-feestje. Met de ingebouwde speakerverlichting geef je jouw feestje direct sfeer.

Plus- en minpunten van de Sony MHC-V02


Vol en krachtig geluid met sfeerverlichting
Tal van aansluitmogelijkheden (zelfs microfoons en gitaren)
Bedienbaar met mobiele app
Geen ingebouwde accu
Niet verrijdbaar

Tip: Wil jij liever een nog indrukwekkendere speaker? Bekijk dan de Sony MHC-V42D.

Belangrijkste kenmerken van de Sony MHC-V02:


- 50 cm hoog
- Afspeelmogelijkheden als USB, AUX en Bluetooth
- Ingebouwde partyverlichting (aanpasbaar in mobiele app)
- Uitbreidbaar tot 10 speakers met Wireless Party Chain

Bekijk de verschillen tussen Sony Party speakers:

De MHC-V02 is een High Power Audio Systeem met Jet Bass Booster en speakerverlichting van 50 cm hoog. Met Bluetooth, Aux, Microfoon-ingang en USB-aansluiting. Werkt enkel op netstroom.

De MHC-V11 is een High Power Audio Systeem met speakerverlichting van 60 cm hoog. Met Bluetooth, Aux, 2 Microfoon-ingang, USB-aansluiting, FM-radio en CD-speler. Werkt enkel op netstroom.

De MHC-V42D is een High Power Audio Systeem met speakerverlichting van 80 cm hoog. Met Bluetooth, Aux, 2 Microfoon-ingang, USB-aansluiting, HDMI-uitgang, FM-radio en CD/DVD-speler. Werkt enkel op netstroom.



Sfeervolle verlichting
Groene en blauwe feest- en speakerverlichting bewegen mee met de muziek terwijl speakerverlichting in verschillende kleuren de dansvloer verlicht en zorgt voor een authentieke clubsfeer.


Karaoke
Vermaak iedereen! Met de microfooningang kan jij en je gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Ga voor rock-'n-roll door een gitaar met één van de ingangen te verbinden en gebruik het systeem als een versterker. Geniet van drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar.

Bedienbaar vanaf de dansvloer
Met de Sony Music Center-app regel je de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf je telefoon. Met de Fiestable-plug-in regel je vervolgens de verlichtingskleuren en EQ of activeert je dj- en karaokemodi. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een polsbeweging veranderingen aan. Hier is zelfs spraakbesturing aan toegevoegd.
7458 Items

Specificaties

EAN
4548736090637

16 andere producten in dezelfde categorie: