NGS Roller Slang 40 W - Draadloze stereoluidspreker - Zwart, Grafiet - Bluetooth Speaker / Draadloos

NGS Roller Slang 40 W - Draadloze stereoluidspreker - Zwart, Grafiet - Bluetooth Speaker / Draadloos

Referentie:

€ 80,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
NGS Roller Slang , is een krachtige luidspreker compatibel met Bluetooth-technologie, ideaal om overal mee naartoe te nemen, dankzij de werking van de batterij en de ingebouwde handgreep . Geniet van openluchtmuziek dankzij de maximale draagbaarheid en lichtheid, slechts 1,7 kg.

Het valt op door zijn moderne en originele ontwerp, de matzwarte afwerking combineert met details in grafiet en stof. Met de eenvoudige knoppen kunt u het apparaat zonder complicaties bedienen: verhoog en verlaag het volume, verplaats de nummers vooruit / terug en pauzeer / speel de muziek.

Met de handsfree- functie kunt u met één druk op de knop uw oproepen beantwoorden met de luidspreker .

Met zijn 40 W vermogen (2x 20 W) in combinatie met zijn digitale signaalprocessor (DSP), kun je naar je favoriete muziek luisteren met een buitengewone geluidskwaliteit. De ingebouwde accu van 3600 mAh staat bekend om zijn lange - levensduur, met een bereik van ongeveer 4 uur bij maximaal volume.

Deze luidspreker ondersteunt Bluetooth-technologie met USB-afspeelpoort, microSD-kaartsleuf en stereo-audio-ingang om externe apparaten aan te sluiten.

NGS Roller Slang is spatbestendig, IPX5- niveau , zodat u kunt genieten van de luidspreker in open ruimtes; Strand, bergen, etc. Waar dan ook, het feest is verzekerd!

Ten slotte wordt de batterij opgeladen via een micro-USB-oplaadpoort.


NGS Roller Slang. Audio-uitgangskanalen: 2.0 kanalen, Diameter driver: 6,99 cm. Gemiddeld vermogen: 40 W, Frequentiebereik: 90 - 20000 Hz, Impedantie: 2 Ohm. Connectiviteitstechnologie: Bedraad en draadloos, USB-connectortype: USB Type-A. Producttype: Draadloze stereoluidspreker, Kleur van het product: Zwart, Grafiet, Vormgeving: Overige. Aanbevolen gebruik: Universeel, Compatibele geheugenkaarten: MMC,MicroSD (TransFlash)
7458 Items

Specificaties

EAN
8435430614183

16 andere producten in dezelfde categorie: