Harman Kardon Astra Slimme Smart Speaker - Bluetooth - Draadloos

Harman Kardon Astra Slimme Smart Speaker - Bluetooth - Draadloos

Referentie:

€ 132,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Harman Kardon heeft een nieuwe slimme speaker aangekondigd met stemassistent Amazon Alexa aan boord. Deze speaker moet de strijd aangaan met de Apple HomePod en Google Home Max en een betere geluidskwaliteit gaan aanbieden dan de Echo-speakers.

Dit is de Harman Kardon Astra
Harman Kardon heeft een nieuwe slimme speaker onthuld. Deze speaker richt zich op audio in hoge kwaliteit en combineert dat met stemassistent Amazon Alexa. Daarmee gaat het bedrijf natuurlijk de strijd aan met Apple, met de HomePod, en Google, met de Home Max. Amazon heeft onlangs nog wel een verbeterde versie van de Echo uitgebracht, met betere speakers, maar dan nog legt die speaker het al snel af tegen de concurrentie.

De nieuwe slimme speaker van Harman Kardon beschikt over drie dome tweeters van 0,75-inch, twee passieve radiatoren en drie full-range omvormers van 1,75-inch. Dit is overigens niet de eerste slimme speaker van de fabrikant. Eerder werd de Invoke al gepresenteerd en uitgebracht. Maar de de toevoeging van de stemassistent van Microsoft, Cortana, is dat product nog niet echt een succes. Wellicht dat het het merk nu beter afgaat, met de implementatie van Alexa.

Aangedreven door Alexa Voice Service
Vraag het gewoon en Alexa zal prachtige audio streamen, informatie verstrekken, een bestelling plaatsen, uw smart home bedienen en meer. Het wordt altijd slimmer en voegt nieuwe functies toe met duizenden Alexa-vaardigheden.

Handsfree spraakbesturing
Ingebouwde 4-microfoonarray met ruisonderdrukkingstechnologie stelt Alexa in staat te reageren op uw spraakopdrachten in de verte. Met de ruisonderdrukkingstechnologie kan het je zelfs een vraag horen stellen via luide muziek.

Draadloze Bluetooth-streaming
Stream via Bluetooth draadloos kamermuziek van uw mobiele apparaten.

360 graden geluid
Speciaal gehoekte omni directionele transducers en tweeters produceren 360 graden rijk en krachtig geluid dat elke hoek van de kamer opslaat.

Beweging wakker knop
De aanraaktoetsen voor beweging worden verlicht wanneer deze de hand van de gebruiker detecteert, waardoor eenvoudige, intuïtieve bediening mogelijk is. Dit complimenteert de elegante en schone esthetiek, evenals verbetert elke moderne huisruimte.

Wat zit er in de doos

Astra luidspreker
Voeding
Snelstartgids
Veiligheids- en garantieblad
7458 Items

Specificaties

EAN
0028292278143

16 andere producten in dezelfde categorie: