Amazon Echo Spot zwart Smart Home Hub met beeldscherm

Amazon Echo Spot zwart Smart Home Hub met beeldscherm

Referentie:

€ 153,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Echo Spot is ontworpen om overal in uw huis te passen. Gebruik 2e generatie verre veld spraakherkenning om video flash briefings te kijken, zie music lyrics, weersvoorspellingen, to-do en boodschappenlijstjes, bladeren en luisteren naar Audible audioboeken, en nog veel meer. Allemaal handsfree. Gewoon vragen.
Echo Spot maakt verbinding met Alexa, een cloudgebaseerde spraakservice om muziek af te spelen, het nieuws te lezen, vragen te beantwoorden, uw slimme huis te besturen en meer.
Vraag gewoon om een ​​nummer, artiest of genre te spelen en bekijk de teksten met Amazon Music. Stream ook muziek en boeken van Spotify, TuneIn en Audible.
Gebruik de ingebouwde luidspreker of maak verbinding met luidsprekers via Bluetooth of een stereokabel van 3,5 mm. Met muziek in meerdere kamers kunt u muziek afspelen op uw Echo-apparaten in verschillende kamers (beschikbaar voor Amazon Music, TuneIn en Spotify. Bluetooth wordt niet ondersteund).
Bedien uw compatibele slimme apparaten voor thuisgebruik. Vraag Alexa om je lichten in te schakelen, toon babyfoons en camera's voor de voordeur. Plus, bedien uw thermostaten, stekkers en meer.
Bel of bericht iemand hands-free die ook een echo-apparaat of de Alexa App of videogesprekken voeren naar familie en vrienden met een Echo Spot, Echo weergeven of de Alexa App. Maak snel verbinding met andere Echo-apparaten in uw huis.
Met duizenden vaardigheden wordt Alexa steeds slimmer en voegt nieuwe functies toe. Vraag het Alexa om een ​​taxi of pizza te bestellen, treintijden te krijgen en meer.
7458 Items

Specificaties

EAN
0841667120072

16 andere producten in dezelfde categorie: