Eltax Monitor III BT 40W Zwart luidspreker

Eltax Monitor III BT 40W Zwart luidspreker

Referentie:

€ 275,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De actieve luidspreker Eltax Monitor III BT Phono is een Bluetooth-model, dat de akoestische formule van de beroemde Eltax Monitor III heeft, aangevuld met een versterking van in totaal 40 watt, een audio-DAC en een draadloze audio-ontvanger. Er is daarom een ​​versterking van 2x20 watt, een 16-bit / 48 kHz geïntegreerde DAC, een Bluetooth-ontvanger en nieuw: een phono-ingang die directe verbinding met een draaitafel mogelijk maakt!
Eltax Monitor III BT Phono: geïntegreerde audio-DAC

Eltax Monitor III BTR Bekroond door het beroemde 5-sterrenlabel What Hi-Fi, schitterde de Eltax Monitor III al met duizend kwaliteiten. Deze nieuwe versie biedt ongekend gebruiksgemak en veel gebruiksmogelijkheden. De geïntegreerde versterker is inderdaad uitgerust met digitale ingangen om een ​​HD-televisie, een CD-speler of een andere bron met coaxiale of optische S / PDIF-connectoren aan te sluiten. De ingebouwde DAC is compatibel met audiostreams van CD-kwaliteit. De Bluetooth-ontvanger maakt audiostreaming mogelijk vanaf elke Bluetooth-smartphone, tablet of computer: handig voor het luisteren naar Deezer, Spotify, Qobuz en MP3-bestanden.
Eltax Monitor III BT Phono: een nieuwe voorste opening

Hoewel compact, levert de Eltax Monitor III BT Phono-luidspreker een geluid van een grootte die geen verband houdt met zijn metingen. Het serieuze product is wonderbaarlijk vanwege zijn kleine formaat. Twee luidsprekers drijven deze compacte luidspreker aan, een van 13 cm bas-middentonen geladen in Bass-reflex door een frontale laminaire opening, evenals een flexibele dome-tweeter, voor een reactie van 50 Hz tot 22 kHz. De tweeter is degelijk gemotoriseerd en biedt een zeer gedetailleerd high-mid bereik, synoniem met reliëf en precisie.

Eltax Monitor III Bluetooth Phono-achterpaneel
Eltax Monitor III BT Phono: functionele afstandsbediening


Naast de digitale ingangen heeft de actieve luidspreker Eltax Monitor III BT twee analoge stereo-ingangen en een mono RCA-uitgang voor subwoofer. Eltax is niet vergeten om een ​​USB-poort toe te voegen om elke smartphone of tablet op te laden. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt u de verschillende ingangen selecteren en een smartphone of tablet bedienen in Bluetooth-modus (binnen 10 meter). Actieve lage en hoge frequentiecorrectie wordt ook aangeboden.

De Eltax Monitor III BT Phono actieve luidspreker is een keuze van de reden voor diegenen die een minimalistische, verbonden en audiofiele installatie willen.
7458 Items

Specificaties

EAN
5703959230478

16 andere producten in dezelfde categorie: