Philips NTX400 - Speakertoren

Philips NTX400 - Speakertoren

Referentie:

€ 275,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Philips NTX400 is een professionele speakertoren met een uitgangsvermogen van maar liefst 1000 Watt. Door jouw favoriete muziek met deze speaker af te spelen, creëer je altijd feest. De NTX400 is uitgevoerd met NX-basknop die de meest extreme prestaties uit de speaker haalt. Zo worden de lichteffecten intenser, komen er pompende bass-klanken uit de subwoofers en wordt het maximale volumeniveau nog wat opgeschroefd.
Deze Philips speakertoren is een echte alleskunner. De speaker speelt namelijk vanaf vrijwel alle bronnen jouw favoriete muziek af. Zo beschikt de soundtower over een ingebouwde CD-speler, FM- en AM-radio, Bluetooth, AUX-aansluiting en USB-aansluiting.
Jouw favoriete muziek in combinatie met de 260.000 ingebouwde LED-lampen zorgen voor een serieuze feestsfeer. De lampen knipperen en golven mee op de beat. Je kunt de kleuren zelf kiezen of gewoon gebruik maken van de verschillende voorkeuzeprogramma's per thema. Door de grote handvatten neem je de speakerbox eenvoudig mee naar vrienden of om hem in de tuin te zetten. Eén ding weet je zeker: met de NTX400 is elk feestje compleet!

Plus- en minpunten van de Philips NTX400


Professioneel en extreem krachtig geluid (1000 Watt)
Gave lichteffecten met meerdere kleuren
Veel aansluitmogelijkheden, waaronder USB en Bluetooth
NX Bass-technologie voor bonkende bassen
Geen NFC koppeling mogelijk

Belangrijkste kenmerken Philips NTX400


  • 1000 Watt RMS geluidsvermogen

  • Radio/CD-speler

  • USB-ingang

  • Audio-ingang

  • Lichteffecten met 260.000 gekleurde LED's

  • NX-basknop

  • Ingebouwde equalizer


Lichteffecten
Met de 260.000 gekleurde LED-lampen creëer je de ultieme sfeer voor elk feestje. De duizenden lampen knipperen en golven op de maat van de muziek. Kies eenvoudig lichtkleuren die bij jouw thema passen of kies een van de vele voorkeuzeprogramma's van het systeem. Druk op de NX-basknop om de lichtshow nog intenser te maken.

NX-basknop
NX-bas geeft de bas en het volumebereik een extreme boost. Druk op de NX-basknop om jouw geluid onmiddelijk te laten knallen, te gekke lichteffecten in te schakelen en de bas uit de subwoofers door je lichaam te laten pompen.

Muziek streamen via Bluetooth
Geniet tijdens feestjes van ultiem gebruiksgemak door draadloze verbinding via Bluetooth. Laat jouw vrienden de muziek bepalen en geniet samen van een grote muziekbibliotheek vanaf je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten.

Supereenvoudig koppelen via NFC
Koppel probleemloos met elk NFC-apparaat. De nieuwe NFC-technologie is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om te gebruiken: met één aanraking koppel je elk NFC smart device.

Tip:
7458 Items

Specificaties

EAN
4895185620435

16 andere producten in dezelfde categorie: