Bigben Rubiks Cube Bluetooth Speaker - Small

Bigben Rubiks Cube Bluetooth Speaker - Small

Referentie:

€ 29,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Rubik's Cube heeft veel mensen ongetwijfeld een hoop frustraties opgeleverd. Had je eindelijk bijna een heel vlak op één kleur, zat er in het midden nog één steentje in een andere kleur... Deze variant gaat je een hoop meer plezier opleveren. Het is namelijk een Rubik's Cube bluetooth speaker! Door z’n kleine formaat en opvallende design is deze draagbare bluetooth speaker vast en zeker je nieuwe favoriete speelgoed.


Een bluetooth speaker met fantastisch geluid

Deze coole Rubik’s Cube bluetooth speaker van Bigben heeft een sterk bereik tot wel 10 meter. Je hoeft dus niet met je telefoon naast de speaker te blijven staan om je muziek te luisteren. Met een output van 9 watt kun je volop genieten van het goede geluid, waar je ook bent. De sterke, ingebouwde lithiumbatterij gaat tot wel 8 uur lang mee en is gemakkelijk op te laden met een USB kabeltje (meegeleverd in de verpakking). Zo kun je urenlang ongestoord luisteren naar je favoriete muziek.


Overal luisteren naar je favoriete muziek

Speel je favoriete muziek op je telefoon, tablet of laptop via bluetooth af op de zeer compacte, draadloze speaker. De bluetooth speaker is met zijn 5,6 x 5,6 cm nog kleiner dan de originele Rubik’s Cube en kun je dus zonder problemen overal mee naartoe nemen. Dus luister je favo tunes waar je maar wilt: bij vrienden, in het park, op het strand of op vakantie. En wil je nummers afspelen die op een apparaat staan waar geen Bluetooth op zit? Gebruik dan simpelweg een 3.5 mm AUX-in kabeltje (niet meegeleverd) om het apparaat aan te sluiten op de kleine speaker.


Binnenkomend telefoontje? Geen probleem!

Word je gebeld terwijl je nét lekker muziek luistert? Geen probleem! Met de ingebouwde microfoon in de Rubik’s Cube bluetooth speaker neem je gewoon telefoongesprekken aan en kun je handsfree bellen. En van omgevingsgeluiden heb je geen last, want de microfoon is uitgerust met een geavanceerde ruisonderdrukking zodat je aan de andere kant van de lijn goed te verstaan bent.


Toffe look & feel

Met de retro look en feel van de draadloze Rubik’s Cube bluetooth speaker steel je ongetwijfeld de show! En dankzij z’n handzame formaat en de bijgeleverde polsstrap, kun je ‘m overal mee naartoe nemen. De speaker is gemakkelijk te bedienen door het goede formaat knoppen.

7458 Items

Specificaties

EAN
3499550358872

16 andere producten in dezelfde categorie: