Tivoli Audio Limited Edition PAL+ BT - Draagbare DAB+/FM radio met Bluetooth - Anise Flower

Tivoli Audio Limited Edition PAL+ BT - Draagbare DAB+/FM radio met Bluetooth - Anise Flower

Referentie:

€ 148,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Neem onze draagbare PAL, voeg daar een digitale DAB+/FM-tuner aan toe en wapen hem vervolgens met draadloze Bluetooth technologie. Wat heeft u dan? Simpel gezegd één van de beste draagbare radio’s ter wereld.

De PAL+ BT is voorzien van al het goede van zijn voorgangers. Deze geüpdatete versie van de originele PAL (Portable Audio Laboratory) uit 2001 combineert namelijk draadloos muziek streamen via Bluetooth met DAB+ (digital radio+) en FM radio-ontvangst. En natuurlijk is hij net zo draagbaar, compact en gebruiksvriendelijk.

De PAL+ BT is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen maar produceert een verbazingwekkend groots geluid dankzij zijn 6,35 cm behandelde luidspreker. De toevoeging van Bluetooth zorgt er bovendien voor dat hij moeiteloos uw favoriete muziek streamt vanaf uw laptop, tablet, Smartphone of ander Bluetooth-apparaat. Mocht u even zin hebben in wat anders dan schakelt u net zo makkelijk over naar de radio. Met zowel DAB+ als FM-ontvangst is er geen enkele zender die u hoeft te missen.

Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterij geniet u urenlang van uw favoriete nummers en radiostations, waar u ook gaat. De geïntegreerde oplader zorgt er bovendien voor dat uw PAL+ BT binnen “no time” weer klaar is voor het volgende uitstapje. Met een weerbestendige behuizing van 15,9 x 9,4 x 9,9 cm (hxbxd) en een gewicht van 0,8 kg, gaat hij werkelijk overal mee naartoe.

De gebruiksvriendelijke draaiknop aan de bovenkant doet tegelijkertijd dienst als aan/uit-knop en volumeregelaar. De voorkant van de radio is voorzien van vijf voorkeuzeknoppen voor snel toegang tot uw favoriete DAB+ en FM-zenders. Met de meegeleverde afstandsbediening duikt u vervolgens dieper in de vele functies van de PAL+ BT. Maak gebruik van de uitgebreide equalizer-opties om het geluid aan te passen aan wisselende ruimtes en stel de achtergrondverlichting in van het grote LCD-scherm. De PAL+ BT doet in zijn vrije tijd zelfs dienst als wekker met slaaptimer en sluimerfunctie. De digitale klok wordt automatisch ingesteld via DAB+ of FM RDS.

Tunen én Streamen

De PAL+ BT is meer dan alleen een Bluetooth-speaker en meer dan alleen een radio. De PAL+ BT is het beste van beide. Luister naar Digital Radio+ (DAB+) of FM-radio en stream muziek van Populaire diensten als, iTunes, Spotify, TuneIn, en Podcasts.

Natuurlijk is de PAL+ BT net als zijn voorganger voorzien van een “ouderwetse” Aux-in, zodat ook al uw apparaten zonder Bluetooth verbonden kunnen worden. Voor die momenten dat u de buitenwereld even helemaal uit wilt sluiten is ook de stereo hoofdtelefoon-uitgang nog altijd aanwezig.

7458 Items

Specificaties

EAN
0815097018827

16 andere producten in dezelfde categorie: