Wharfedale Diamond A1 White + Hub

Wharfedale Diamond A1 White + Hub

Referentie:

€ 499,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Wharfedale Diamond A-serie bestaat uit een set boekenplankspeakers (A1) en uit een set vloerstaande speakers (A2). De Diamond A-serie zijn actieve draadloze speakers, die worden aangestuurd door de bijgeleverde H1-Hub.

Wireless H1 Hub
De Diamond Active speakers van Wharfedale gebruiken de H1-Hub om het juiste kanaal (links en rechts)naar de betreffende luidspreker te verzenden. Dit betekent dat ze niet door een kabel gebonden zijn en dus overal in een kamer kunnen worden geplaatst. Elke luidspreker in de Diamond A-serie wordt aangedreven door zijn eigen versterker, wat resulteert in een consistent en volledig geoptimaliseerd stereogeluid.

Door de dualband ondersteuning van zowel de 2,4GHz als de 5,8GHz frequentie, kan de H1-Hub tussen beide schakelen om een stabiele luidsprekerverbinding te behouden. De luidsprekers kunnen in een straal van 20m van de hub worden geplaatst.

Connectiviteit
Er is een veelzijdige selectie van ingangen om uit te kiezen. Je kunt gebruik maken van een digitale optische- of coaxiale verbinding of twee RCA-phono-ingangen. Daarnaast is er ook Bluetooth aptX. De luidsprekers beschikken over intuïtieve functies, waaronder bass-aanpassing en een mono modus, waarmee de luidsprekers in verschillende kamers kunnen worden geplaatst voor een heel eenvoudig multi-room systeem.

De Units
De Wharfedale A1 maakt gebruik van een eigen midden- / bass driver met een 13cm geweven Kevlar-kegel, gekoppeld aan een 25mm stofkoepel tweeter.
De Wharfedale A2 maakt gebruik van een 16,5 cm geweven Kevlar-kegel midden / LF driver voor een diepe bass, gekoppeld met een 25mm stof dome tweeter, afgeleid van de Diamond 200 serie, voor kristalheldere hoogtes. Een specifiek geoptimaliseerd crossover netwerk in deze actieve luidspreker geeft een indrukwekkende, gewaagde en samenhangende prestatie die net zo indrukwekkend als verfijnd is.
7458 Items

Specificaties

EAN
5025941166399

16 andere producten in dezelfde categorie: