Sony GTK-XB90 Zwart - Draagbare Party Speaker

Sony GTK-XB90 Zwart - Draagbare Party Speaker

Referentie:

€ 322,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Bouw overal een feestje met de Sony GTK-XB90. De GTK-XB90 levert door een sterke accu maar liefst 16 uur luisterplezier. Deze krachtige partyspeaker levert geweldige geluidskwaliteit. Je kunt de muziek een flinke oppepper geven door de Extra Bass functie te gebruiken. Hiermee maak je de bas nog krachtiger. ClearAudio+ zorgt ervoor dat geluidsinstellingen automatisch worden aangepast aan de muziek voor een helder geluid. Verbind je telefoon gemakkelijk met je smartphone via bluetooth en als je smartphone NFC ondersteunt, tik je kort de speaker aan en ben je meteen gekoppeld. Door de handvatten is de GTK-XB90 makkelijk mee te nemen en is de speaker ook ideaal als muziekbron voor sportevenementen of in de tuin.

Bluetooth en NFC

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth technologie behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je smartphone of tablet met NFC-functionaliteit tegen je hoofdtelefoon te houden voor een snelle, stabiele verbinding, en je bent klaar voor het streamen van je favoriete muziek. Heeft je smartphone geen NFC? Geen enkel probleem. Je kunt ook makkelijk verbinding maken met bluetooth.

Extra Bass

Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in je muziek een flinke oppepper te geven. Het werkt door de baslijnen te versterken, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en je wordt overdonderd door de rijke bastonen.

ClearAudio+

ClearAudio+ zorgt ervoor dat geluidsinstellingen automatisch worden aangepast aan de muziek voor een helder geluid. Hierdoor wordt de optimale muziekkwaliteit geleverd.

Batterijduur

Door de lange accuduur van ruim 16 uur hoeft het feestje niet te stoppen en met de Stamina-modus gaat de speaker nog langer mee. De Stamina-modus levert nog een extra 4,5 uur aan muziek.

Spiegellichten

Ga voor een ultiem clubgevoel met flitsende gekleurde speakerverlichting die met de muziek mee verandert. Oneindige spiegels rondom de speakers kaatsen het licht eindeloos heen en weer voor een flitsende feestsfeer.

Wireless Party Chain

Verbind tot 10 compatibele speakers met de GTK-XB90 met Wireless Party Chain voor extra geluidsvermogen. Creëer een echte feestsfeer met gesynchroniseerde lichten. Door de verbinding via bluetooth zijn er geen kabels nodig. Creëer overal een echte partysfeer!

7458 Items

Specificaties

EAN
4548736055018

16 andere producten in dezelfde categorie: