Caliber HPG507BT 2.1 portable speaker system Zwart draagbare luidspreker

Caliber HPG507BT 2.1 portable speaker system Zwart draagbare luidspreker

Referentie:

€ 39,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Met de Caliber HPG507BT-2 geniet je van een krachtig basgeluid. Deze bluetooth speaker gebruik je op een feestje te bouwen op vakantie, op een festival of met een feestje in de tuin. Deze flinke speaker neem je gemakkelijk mee met de comfortabele meegeleverde draagband.

Geluidskwaliteit

De HPG507BT-2 beschikt over een 4 inch 12 Watt woofer en twee 3 inch tweeters van 3 Watt. Samen goed voor 18 Watt, waardoor je genoeg volume voor redelijk grote groep rondom jouw tent of in de tuin hebt. De A2DP en AVRCP bluetoothprofielen zorgen voor een goede streamkwaliteit vanaf jouw smartphone.

Bediening en accu

Het bedieningspaneel is simpel, maar toch uitgebreid. Naast standaard knoppen voor play/pauze en previous/next, zijn er mogelijkheden voor verschillende modi en het instellen van bass en volume. De LED indicatoren geven op tijd aan wanneer de speaker aan de oplader moet. De accu gaat maar liefst 6 uur mee.

Certificeringen
Caliber producten zijn altijd voorzien van de vereiste certificeringen en voldoen daarbij aan de door de EU gestelde eisen op elektrische producten.

Het gebruik van niet gecertificeerde elektrische producten kan gevaar/letsel opleveren voor de gebruiker en/of zijn/haar omgeving. Gebruik van niet gecertificeerde producten kan leiden tot uitsluiting van de dekking en/of uitkering van uw verzekering.

Let hierop bij de aankoop van een product.
7458 Items

Specificaties

EAN
8714505041322

16 andere producten in dezelfde categorie: