JBL Boombox Zwart - Bluetooth Speaker

JBL Boombox Zwart - Bluetooth Speaker

Referentie:

€ 284,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De JBL Boombox is gemaakt om de krachtigste, draagbare Bluetooth luidspreker te zijn! Hij levert monsterlijk geluid met de hardste bas. Geniet 24 uur non-stop van jouw favoriete muziek. Stel je eens voor: muziek afspelen van zonsopkomst tot zonsopkomst, zonder tussendoor op te hoeven laden. Maak gebruik van de indrukwekkende batterij en twee USB-oplaadpoorten om je externe apparaten op ieder gewenst moment op te laden terwijl je muziek gewoon door blijft spelen. De JBL Boombox is robuust genoeg om de wildste feestjes te overleven en doordat hij ook nog eens IPX7 waterbestendig is, kan hij iedere weersomstandigheid en zelfs de meest epische pool parties met gemak doorstaan. Schakel tussen indoor en outdoor sound modes om het geluid te optimaliseren voor waar het feest is. Daarnaast, als nog indrukwekkender geluid een must is, kun je meer dan 100 met JBL Connect+ uitgeruste luidsprekers die binnen Bluetooth bereik zijn, met elkaar verbinden met slechts een druk op de knop.

Draadloze Bluetooth streaming

Sluit draadloos tot 2 smartphones of tablets aan op de luidspreker en laat ze om de beurt krachtig stereo geluid afspelen.

Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij

Ondersteunt tot 24 uur speeltijd en laadt apparaten op via de twee USB-poorten.

IPX7-waterbestendig

Neem de Boombox mee naar het strand of het zwembad, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regen, spatten of onderdompeling in water.

JBL Connect+

Versterk je luisterervaring en bouw een feestje, door draadloos meer dan 100 luidsprekers die uitgerust zijn met JBL Connect+ met elkaar te verbinden.

Geluidsmodus voor binnen/buiten

Geniet van een diepere bas en rijker geluid met de modus voor binnenshuis (indoor mode); schakel over naar de buitenshuis modus (outdoor mode) voor een uitgebreider geluid met sterkere bas en langere speeltijd.

Monsterlijk geluid met de hardste bas

Met vier ingebouwde actieve transducers en twee JBL bas radiatoren levert de JBL Boombox monsterlijk geluid in combinatie met de hardste bas die je niet alleen zult horen maar ook kunt zien.
7458 Items

Specificaties

EAN
8017339003550

16 andere producten in dezelfde categorie: