Alesis MultiMix 10 Wireless

Alesis MultiMix 10 Wireless

Referentie:

€ 301,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Alesis MultiMix 10 Wireless is een 10-kanaals rack mixer die speciaal is ontwikkeld voor kleinere discotheken. Daarnaast is deze mixer ook ideaal voor een mobiele geluidsinstallatie aangezien u hem eenvoudig met zich mee neemt dankzij zijn compacte formaat. Kanaal 1 tot en met 4 zijn alle mono en beschikken over zowel gebalanceerde jack-inputs als XLR-microfooninputs en TRS-inputs. Kanalen 5 tot en met 8 zijn ieder stereokanalen die beschikken over gebalanceerde jackinputs en tulpstekkers (7-8).

Veel handige functies
De Alesis MultiMix 10 Wireless kent twee kanalen (9-10) die middels bluetooth een stereosignaal door kunnen sturen. U kunt uw bluetooth-apparaat eenvoudig koppelen aan deze rack mixer middels een druk op de knop. Daarnaast beschikt elk kanaal over een piek-LED, een 2-bands EQ, een trimknop, een stereobalansknop en een volumeregelaar.

Inputs
Op het frontpaneel van deze rack mixer bevinden zich twee XLR-jack-combo-inputs die geschikt zijn voor kanalen 1-2, deze overheersen het signaal aan de achterkant van de mixer. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om snel een microfoon aan te kunnen sluiten, zonder aan de achterkant van het apparaat te hoeven zijn. De achterzijde van het apparaat beschikt over jack aux-sends aansluitingen en gebalanceerde stereo-returns. Extra monitor-uitgangen worden beschikbaar gesteld door de jack-aansluitingen die zich bevinden bij het main-uitgangssignaal. De laatste twee kanalen kunnen ook worden aangestuurd zonder het gebruik van bluetooth via een mini-jack. Tenslotte heeft u ook nog de beschikking tot een handige hoofdtelefoonuitgang met externe volumeregeling.
Alesis
99 Items

Specificaties

EAN
0694318014394

16 andere producten in dezelfde categorie: