Alto Pro Zephyr ZMX862

Alto Pro Zephyr ZMX862

Referentie:

€ 112,20
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Wilt u een grootst geluid creëeren maar is de ruimte redelijk kleinschalig? Dan is de Zephyr ZMX826 4-kanaals live mixer van Alto Pro de go-to mixer voor dergelijke PA-klussen. De mixer beschikt over twee microfoon ingangen met gebalanceerde TRS-ingangen en een 3-bands EQ. Daarnaast heeft de mixer twee stereo kanalen en twee tape uitgangen, hiermee is het mogelijk om een cd-speler of mp3-speler op de mixer aan te sluiten.

Het is noodzakelijk om voldoende in- en uitgangen tot uw beschikking te hebben wanneer u de ZMX826 mixer thuis of live wilt gebruiken. Ondanks dat het formaat van de Zephyr ZMX862 heeft de mixer genoeg uitgangen om twee microfoons en nog twee instrumenten aan te sluiten. Ideaal voor het gebruik als solo-artiest.

Qua uiterlijk laat deze 4-kanaals live mixer van Alto Pro zeker niet te wensen over. Alle componenten van deze live mixer zijn omringd door een stevige zwarte behuizing. De draaiknoppen zijn ook op deze mixer aangegeven met een aparte kleur. Het is hiermee mogelijk om uw geluid bij te stellen in de ruimtes die wat minder verlicht zijn. De LED indicator geeft het uitgaande volume weer. Zo heeft u volledige controle over het geluid dat wordt uitgestuurd.
Alto Pro
99 Items

Specificaties

EAN
0816311010160

16 andere producten in dezelfde categorie: