Hercules DJControl Jogvision - DJ controller

Hercules DJControl Jogvision - DJ controller

Referentie:

€ 238,08
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De Hercules DJControl Jogvision is een supercompacte DJ-controller voorzien van grote jogwheels voorzien van een handige display. Op dit display kan je zowel de playback-snelheid als de positie van de track aflezen. Hierdoor hoef je minder naar je computerscherm te te kijken en kun je meer focussen op waar het werkelijk om draait: de muziek en het publiek. Qua software heb je genoeg keuze, want de robuuste 2-decks-controller wordt geleverd met zowel Djuced 40 als Serato DJ Intro.



Veelzijdige controller in een zeer compacte behuizing



Dankzij zijn kleine formaat is de DJControl Jogvision gemakkelijk mee te nemen in je laptoptas, zodat je overal en altijd kunt draaien. Hij is echter voorzien van vele features, zoals een ingebouwde 24-bit/96 kHz geluidskaart met dubbele master-uitgangen, een hoofdtelefoonuitgang, een microfooningang en een lijningang voor het aansluiten van een externe audiobron. De mixersectie beschikt over alle features van een tweekanaals mixer en een uitgebreide FX-sectie met Air Control-functie. Door simpelweg de afstand tussen je hand en de sensor te variëren stuur je realtime effecten aan!



Jogvision: Display in de jogwheels



Tijdens het afspelen van een track wordt in het display van elke jogwheel de positie van je track weergegeven met behulp van 16 segmenten. Een tweede ring fungeert als een virtuele naald, ideaal voor je scratches. Onmisbaar zijn de 8 drumpads waarmee je de cue points en de sampler kunt bedienen. De RGB pads hebben dezelfde kleur als de cue points in Serato DJ voor een optimaal overzicht.



Djuced 40 en Serato DJ



De Hercules DJControl Jogvision wordt geleverd met zowel Djuced 40 als Serato DJ Intro. Serato DJ Intro is een uitgeklede versie van Serato DJ met alle functies die je nodig hebt voor een glansrijke start van je DJ-carrière. Natuurlijk is de Jogvision ook geschikt voor de upgrade naar de volledige versie van Serato DJ en Serato Video.

Hercules
98 Items

Specificaties

EAN
3362934738631

16 andere producten in dezelfde categorie: