HP un2430 EV-DO/HSPA W8 Mini Card

HP un2430 EV-DO/HSPA W8 Mini Card

Referentie:

€ 115,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De HP mobiele breedbandmodules zijn geïntegreerde WWAN-modules voor geselecteerde HP notebooks, die verbinding maken en roaming op draadloze netwerken in tal van landen overal ter wereld ondersteunen. (Apart contract bij een serviceprovider is vereist.) Met een notebook die geschikt is voor HP mobiel breedband en een draadloze serviceprovider kunt u e-mail lezen, browsen op internet en verbinding maken met uw bedrijfsnetwerk vanaf elke vaste locatie en onderweg binnen het dekkingsgebied. Beschik vandaag nog over de mogelijkheid om op meer plaatsen verbinding te maken met breedbandsnelheid, 3G-netwerkdekking en de veiligheid, de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van HP business notebooks!

• Ingebouwde 3G of 4G WWAN-technologie van Qualcomm of Ericsson biedt snelle internettoegang met één draadloze oplossing.


• Gobi-technologie van Qualcomm (QC430AA/WD301AA) stelt u in staat op méér plaatsen met breedbandsnelheid verbinding te maken, ook zonder WiFi-hotspot, en biedt toegang tot CDMA2000® EV-DO en UMTS/HSDPA draadloze netwerken. (Voor WWAN-technologie is een apart aan te schaffen draadloos servicecontract nodig. Informeer bij uw serviceprovider naar de dekking en beschikbaarheid in uw regio. Alleen beschikbaar waar mobile serviceproviders dekking bieden.)


• Alle kaarten bieden internationale roaming in tal van landen dankzij ondersteuning van meerdere UMTS/HSDPA frequentiebanden en vier GPRS/EDGE banden (varieert per kaart, zie de tabel op de volgende pagina) die wereldwijd algemeen gebruikt worden. (Voor een breedbandverbinding zijn een draadloos dataservicecontract en netwerkondersteuning vereist. Dit is niet in alle regio's beschikbaar. Raadpleeg uw serviceprovider voor dekking en beschikbaarheid. Verbindingssnelheden kunnen variëren afhankelijk van de omgeving, netwerkcapaciteit en andere factoren.)
HP
999 Items

Specificaties

EAN
0887758279403

16 andere producten in dezelfde categorie: