Leef iBridge Air -  64GB Externe iOs-Geheugenschijf - Draadloze USB-stick voor iPhone & iPad - Zwart

Leef iBridge Air - 64GB Externe iOs-Geheugenschijf - Draadloze USB-stick voor iPhone & iPad - Zwart

Referentie:

€ 30,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Raakt jouw telefoongeheugen ook altijd op, op de meest ongelukkige momenten? Met deze Leef iBridge Air niet meer! Het was nog nooit zo gemakkelijk om jouw foto’s, video’s of documenten over te zetten van je iPhone of iPad naar een externe geheugen, zodat jij weer volop ruimte hebt op je telefoon. Dit is de perfecte vervanger van de iCloud service, waardoor je nooit meer hoeft te betalen voor een maandelijks abonnement. Kom altijd en overal aan je bestanden op deze draadloze USB-stick. Het enige wat je hiervoor moet doen is de geheugenschijf aanzetten en de gratis bijbehorende app openen: iBridge Air App.

Overal streamen

Met de Leef iBridge Air heb je je eigen op netwerk aangesloten opslagmedium op zak. Met deze draadloze geheugenschijf kun je altijd en overal je favoriete films en series kijken op iedere iPhone of iPad. Hiervoor heb je geen netwerk of persoonlijke mobiele wifi nodig, maar enkel je iBridge Air app voor iOs apparaten óf vergelijkbare apps zoals de ES File Explorer™ or Astro File Manager™ voor Android apparaten. Door het kleine formaat past de USB-stick gewoon in je broekzak en kun je deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Met het bijbehorende beschermhoesje is je iBridge Air onderweg altijd beschermt én is het zelfs mogelijk om de geheugenschijf aan je sleutelbos te hangen.

Gemakkelijk foto’s of video’s delen

De iBridge Air breid draadloos de opslagcapaciteit uit van je iPhone. Je kunt kiezen wie toegang krijgt tot jouw persoonlijke wifi om bijvoorbeeld foto’s en video’s vast te leggen en te delen. Dit is perfect voor verjaardagsfeestjes, bruiloften en alle andere sociale bijeenkomsten. Het delen van foto’s en video’s was nog nooit zó gemakkelijk!

Altijd ruimte op je telefoon

Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om je telefoon te legen! Om je foto’s en video’s te emigreren van de iPhone naar de iBridge Air hoef je enkel de iBridge Air-app te downloaden en verbinding te maken met iBridge Air Wifi toegangspunt. Vervolgens klik je op “van filmrol naar iBridge Air en krijg je de mogelijkheid om ze meteen van de iPhone te verwijderen. Hierna heb je weer genoeg opslagcapaciteit voor foto’s en video’s van al je nieuwe avonturen en de oude herinneringen blijven opgeslagen.

LEEF
999 Items

Specificaties

EAN
0859209007637

16 andere producten in dezelfde categorie: