Orico dual bay 3.5 inch harde schijf behuizing - UASP - Transparant

Orico dual bay 3.5 inch harde schijf behuizing - UASP - Transparant

Referentie:

€ 49,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Transparante Dual Bay Docking Station voor twee harde schijven



Wil je graag (oude) bestanden en gegevens veiligstellen? Dit is mogelijk met het stijlvolle dual bay docking station van Orico. Je kunt maar liefst twee harde schijven in het docking station plaatsen en al je gegevens veiligstellen. Deze transparante docking station is te gebruiken met 3,5 inch HDD/SSD harde schijven die ieder over een maximale capaciteit beschikken van 12TB. Tevens wordt er een 12V-3A stroomadapter meegeleverd, welke voor een krachtige stroomvoorziening zorgt om de schijven adequaat en stabiel te laten werken.


USB 3.0 SuperSpeed


Doordat de transparante dual bay docking station van Orico de USB 3.0 technologie ondersteunt, zijn er overdrachtssnelheden tot 5Gbps haalbaar. Dit is maar liefst 10 keer sneller dan de overdrachtssnelheid met USB 2.0.


Mass Data opslag


Gebruik je SATA harde schijf in de dual docking station om meer HD-films, belangrijke gegevens en bestanden op te slaan of om oude bestanden te herstellen of te kopiëren. Sluit de harde schijf docking station van Orico aan op je computer, HD-speler, Smart TV, router, Cloud server of game console en ervaar het comfort en gemak om gegevens uit te wisselen. Een perfecte oplossing voor iedereen die een grote opslagruimte nodig heeft om grote hoeveelheden data op te slaan.

(let op: er worden geen harde schijven meegeleverd!)


Transparant design


Het unieke aan deze 3.5 inch behuizing/docking station, is dat hij gemaakt is van transparant polycarbonaat. Hierdoor kun je jouw harde schijven in de behuizing zien zitten. Een andere handige toepassing van deze behuizing van Orico, is dat er een aan/uit schakelaar aan de achterkant te vinden is. Je kunt met 1 druk op de knop de harde schijf uitschakelen.


Ook uniek aan deze docking station is dat je hem verticaal kunt neerzetten door middel van de meegeleverde houder, maar hem ook plat kan neerleggen. Je kunt je harde schijven hierdoor ook gemakkelijker meenemen naar bijvoorbeeld het werk of school.


Plug and Play


Om gebruik te maken van het docking station van Orico is geen technische kennis vereist. Doordat er geen driver en gereedschap nodig is, is het product al binnen 10 seconden gebruiksklaar.


Hot-swapping


Je kunt het dual bay harde schijf docking station van Orico loskoppelen terwijl de computer in bedrijf is. Dit zorgt ervoor dat het docking station toe te voegen of te verwijderen is zonder dat je de computer hoeft uit te schakelen of opnieuw op hoeft te starten.


Ingebouwde chip voor optimale prestaties


het dual bay docking station beschikt overeen ingebouwde chip die niet alleen zorgt voor de hoge snelheid tot 5 Gbps, maar ook dat het UASP-protocol wordt ondersteunt en het CPU-gebruik wordt verlaagd. Hierdoor ervaar je optimale prestaties.


Beveiliging


Ook is de transparante dual bay harde schijf docking station voorzien van een Multi-Safety beveiligingssysteem. Hierdoor is het product beschermd tegen overspanning, oververhitting, lekstroom en kortsluiting Ook is het docking station gemaakt van warmtebestendig PC materiaal waardoor de warmte goed afgevoerd kan worden. Tevens is er een automatisch slaapmodus die na 10 minuten wordt ingesteld. Er zal dan geen data-doorvoer zijn, wat het energiebesparend en milieuvriendelijker maakt. Daarnaast wordt automatisch de bedrijfstemperatuur van de harde schijf verlaagd. De automatische slaapstand zorgt voor een langere levensduur van de harde schijven.


Compatibiliteit


het dual bay docking station is compatibel met SATA I, II en III en tevens met Solid State Drives (SSD). Hij werkt met Windows, Mac en Linux.


Productspecificaties:


✔ Geschikt voor 3,5 inch SATA I, II, III harde schijven (HDD en SSD).
✔ Output: USB 3.0 Type-B.
✔ Input: 100-240V, 50/60Hz.
✔ Inclusief stroomadapter: 12V-3A.
✔ Overdrachtssnelheid: SuperSpeed 3.0 tot 5Gbps.
✔ Maximale capaciteit HDD/SSD: 12TB (totaal 24TB).
✔ Materiaal: warmtebestendig PC materiaal.
✔ Plug and play (geen driver/gereedschap nodig).
✔ Ondersteunt hot-swapping.
✔ Ondersteunt: Windows, Mac en Linux.
✔ Multi-Safety beveiligingssysteem.
✔ Ondersteunt UASP-protocol.
✔ JMS561U.
✔ Lengte datakabel: 1 meter.
✔ Gewicht: 432 gram.
✔ Kleur: transparant.
✔ Productafmetingen: 173mm x 110mm x 60mm.
✔ Inclusief Engelstalige handleiding.

ORICO
999 Items

Specificaties

EAN
6936761870528

16 andere producten in dezelfde categorie: