MutecPower CAT6 buitengebruik - Direct Burial Ethernet Netwerk Kabel

MutecPower CAT6 buitengebruik - Direct Burial Ethernet Netwerk Kabel

Referentie:

€ 18,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

GESCHIKT VOOR OUTDOOR EN DIRECTE ONDERGRONDSE INSTALLATIES: CAT6-buitenkabel is ontworpen om de buitenelementen te weerstaan. Het verdraagt de effecten van de zon, water, temperatuurveranderingen en blootstelling aan potentiële dieren in het wild en andere elementen. Vele lengtes beschikbaar.


HOGE KWALITEITSVAKMANSCHAP: Onze kabel is voorzien van zuivere, zuurstofvrije massieve koperdraden en instapschoenen die voor trekontlasting en bescherming van de connector zorgen. Het beschikt over RJ45-connectoren en is geschikt voor 550 MHz gigabyte-toepassingen.


HIGH PERFORMANCE DATACOMMUNICATIE: met een bandbreedte tot 550 MHZ garandeert deze kabel een hoogwaardige snelheid gegevensoverdracht. Het gedraaide paar garandeert geen signaalinterferentie.


BREDE REEKS TOEPASSINGEN: computer of gamingsysteem verbinden met kabelmodem, DSL, router, hub, switch of patchpaneel. Netwerkcomputers op kantoor of thuis. Verspreid data, spraak of video via huis, kantoor of installatiepunt.


UV-BESTENDIG PVC JAS: Het UV-LLDPE-omhulsel is superieur aan standaard PVC om vele jaren te overleven. Het is waterdicht, beschermt tegen Uv-stralen, extreme temperaturen en barre weersomstandigheden.

99 Items

Specificaties

EAN
5060323930946

16 andere producten in dezelfde categorie: