Yamaha BD-S681 Blu-ray Black

Yamaha BD-S681 Blu-ray Black

Referentie:

€ 379,00
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
De Yamaha BD-S681 is een Blu-ray-speler die komt met 4K-upscaling voor het opwaarderen van lage resolutie content. Verder komt de speler met CD Mode voor het afspelen van muziekcd's in hoge kwaliteit. De BD-S681 ondersteunt zelfs het afspelen van Super Audio CD's. Wi-Fi is ingebouwd voor toegang tot streamingcontent. Streaming kan via MusicCast, Wi-Fi Direct, Miracast en de Yamaha Controller-app.

4K-upscaler verbetert kwaliteit

De Yamaha BD-S681 ondersteunt Full HD-kwaliteit (tot 1080p) en komt met 4K-upscaling om de kwaliteit van videocontent nog verder omhoog te krikken. Deze geavanceerde techniek neemt de kwaliteit van lage resolutie content onder handen en krikt de kwaliteit op tot een resolutie die in de buurt komt van 4K Ultra HD. De Full HD-speler levert hoogstaande kwaliteit en staat garant voor overweldigende videoprestaties waarin details haarscherp naar voren treden.

Hoe resolutie audio

Naast het afspelen van Blu-ray-discs kan de Yamaha BD-S681 ook overweg met muziekcd's. De speler ondersteunt Super Audio CD's voor het afspelen van cd's van zeer hoge kwaliteit. De CD Mode vermindert trillingen en resonanties door de stabiele aandrijfmotor en verbeterde disc-rotatie. Ook ondersteunt de BD-S681 MusicCast en hoge resolutie digitale audiobestanden, waaronder DSD 5.6 MHz, FLAC, ALAC 192 kHz/24-bit en AIFF. Streaming gaat via MusicCast, Wi-Fi Direct en de Yamaha Controller-app. Middels Miracast is het mogelijk om foto's en video's vanaf een Miracast-compatibele smartphone of tablet te delen op het televisiescherm.
Yamaha
457 Items

Specificaties

EAN
4957812602303

16 andere producten in dezelfde categorie: