FireStarter Virtual Data Room Silver

FireStarter Virtual Data Room Silver

Referentie:

€ 299,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Snelle en intuïtieve due diligence-software: www.firestarter.app
Breng gemak in het due diligence-proces - Verwijder de frictie bij het verzamelen en delen van gegevens en bewijs de authenticiteit met onveranderlijke technologie.
Deel vertrouwelijke gegevens met vertrouwen - Creëer uw dataroom in minder dan 2 minuten, nodig zoveel mensen uit als u wilt en begin onmiddellijk met delen.
Verzamel en organiseer uw gegevens - Stel uw virtuele Binder in een paar minuten samen. Verzamel al uw documenten in een virtuele map in de cloud. Op desktop, tablet of mobiele telefoon. U kunt uw documenten slepen en neerzetten, hernoemen, verplaatsen en archiveren met onze duidelijke en effectieve gebruikersinterface.
Nodig parters en medewerkers uit, deel en werk samen - FireStarter maakt het gemakkelijk om uw vertrouwelijke documenten samen met anderen uit te nodigen, te bewerken en te bewerken. Ingebouwde meldingen zorgen ervoor dat iedereen op de hoogte blijft.
Onweerlegbaar bewijs - U hebt de mogelijkheid om de map te verzegelen, om een ​​bewijs van staat en toestand te creëren. U krijgt dat bewijs met één klik op de knop.
1458 Items

Specificaties

EAN
0664213262497

16 andere producten in dezelfde categorie: