BenQ GV1 - DLP Pocket Beamer (USB-C/USB-C naar HDMI)

BenQ GV1 - DLP Pocket Beamer (USB-C/USB-C naar HDMI)

Referentie:

€ 329,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

De BenQ GV1 is een compacte, smart beamer waarmee je een groot schermformaat tot ruim 2.5 meter breed kunt projecteren. Met dual-band Wi-Fi en Bluetooth maak je makkelijk verbinding. De BenQ GV1 maakt een Wi-Fi hotspot aan waarmee je gemakkelijk verbinding maakt met je smartphone. Met de bluetooth functie kun je de projector ook als draadloze speaker gebruiken. Met de 5-watt luidspreker kun je een kleine ruimte van flink wat geluid voorzien. Je kunt de USB-C ook gebruiken om bedraad verbinding te maken en zorgt deze aansluiting er voor dat de BenQ mini beamer als powerbank gebruikt kan worden. Met een gewicht van slechts 708g en het formaat van een waterflesje gaat de mini beamer makkelijk met je mee en kun je overal groots genieten.

Eenvoudig het beeld aanpassen

De bovenkant van de GV1 bevat een handig kantelscharnier waarmee je eenvoudig het schermoppervlakte kan aanpassen in hoogte. Het scharnier heeft een bereik van zo'n 15 graden. Automatische keystone korrectie zorgt er voor dat je altijd automatisch rechthoekig beeld hebt. Met Wi-Fi of DisplayPort via USB-C kan de GV1 video, games en muziek van smart devices streamen. De LED-lamp zorgt voor een lichtsterkte van 200 ANSI-lumen gaat tot zo'n 30.000 uur mee, wat bovengemiddeld lang is voor een mini beamer in dit segment. Daarnaast is deze compacte beamer te gebruiken als bluetooth speaker met slechts een druk op de knop.

Echt draadloos

De GV1 streamt film, games of muziek over dual-band Wi-Fi en bluetooth van je telefoon, pc of laptop - en is dankzij de accu dus echt draadloos. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de beamer moeiteloos bedienen.

Plus- en minpunten van de BenQ GV1 LED beamer

✔ Handzaam ontwerp met handig kantelscharnier en automatische keystonecorrectie

✔ Compact formaat (zo groot als een flesje water), maar alsnog in staat om een beeld te projecteren van 2,5 meter diagonaal (100'').

✔Kabelvrij: Draadloze verbindingsmogelijkheden met dual-band Wi-Fi (2.4G/5G), rechtstreekse hotspot hotspot, USB-C™ & HDMI

✔Draagbare bluetooth-luidsprekermodus met ingebouwde 5-watt audio zorgt overal voor muziek

✔USB-CTM poort: De veelzijdige USB-CTM poort kan content streamen, je mobiele toestel opladen of zelfs mediabestanden afspelen van een usb-stick en andere HDMI-apparaten (Inclusief USB-C naar HDMI-adapter)

✔3 uur batterijlevensduur: De GV1 heeft een oplaadbare batterij, die krachtig genoeg is voor 3 uur ononderbroken kijkplezier, helemaal draadloos.

✔ Werkt met zowel Apple als Android smartphones, tablets en laptops.

✖ De beamer is niet echt geschikt om overdag te gebruiken vanwege zijn beperkte lichtsterkte (200 ANSI-lumen). Daarentegen is de BenQ GV1 hier ook niet voor bedoeld, maar wel voor gebruik in de avond of in verduisterde ruimtes.

✖ Geen ingebouwde apps waardoor de beamer niet stand-alone te gebruiken is.

Aansluitingen

• USB-C

Standaard meegeleverd:

  • BenQ GV1
  • Afstandsbediening
  • Oplader
  • USB-C kabel
  • USB-C naar HDMI adapter
  • Beschermingshoes
BenQ
1425 Items

Specificaties

EAN
4718755077272

16 andere producten in dezelfde categorie: