KPN Postpaid iPhone 6 Plus 64GB gold

KPN Postpaid iPhone 6 Plus 64GB gold

Referentie:

€ 350,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Meer dan alleen groter
iPhone 6 is niet alleen groter – hij is op alle fronten beter. Groter, maar een stuk dunner. Krachtiger, maar ongekend energiezuinig. Met een glad metalen oppervlak dat naadloos aansluit op het nieuwe Retina HD-display. Het is één geheel waarin hardware en software in perfecte harmonie samengaan. En het resultaat is een iPhone van een nieuwe generatie die op alle vlakken beter is.

iPhone op z'n grootst. En dunst.
Om een iPhone te ontwikkelen met een groter en nog beter display, hebben we de grenzen van het design moeten opzoeken. Van de naadloze overgang van glas en metaal tot het gestroomlijnde profiel: elk detail is zorgvuldig overdacht om de gebruikerservaring te verbeteren. Dus hoewel het display groter is, voelt iPhone 6 precies goed aan.

Het display is niet alleen groter, maar ook beter.
Je kunt natuurlijk gewoon een groter display maken. Maar het ontwerpen van een groter Multi‑Touch-display met geweldige kleuren, een groter contrast en een nog bredere kijkhoek is een ander verhaal. Toch is dat precies wat we hebben gedaan met het nieuwe Retina HD-display.

Ongekend krachtig. Uiterst efficiënt.
De nieuwe A8-chip is ontwikkeld vanuit een nieuwe 64-bits architectuur van desktopklasse en levert zelfs bij het aansturen van een groter display meer kracht. De M8-bewegingscoprocessor verzamelt gegevens van geavanceerde sensoren en de nieuwe barometer. En met een batterij die langer meegaat, kun je met iPhone 6 meer doen – en langer dan voorheen.

De camera die fotografie heeft veranderd, doet nu hetzelfde voor video.
Met iPhone worden meer foto's gemaakt dan met welke andere camera dan ook. De iSight-camera heeft nu een nieuwe sensor met Focus Pixels en nieuwe videovoorzieningen zoals 1080p HD met 60 bps, slowmotion met 240 bps, en een timelapse-videomodus. En dus heb je nu nog meer redenen om mooie momenten ook op video vast te leggen.

Mobiel internet. Hogere snelheid, grotere dekking.
iPhone 6 ondersteunt snelle draadloze technologieën en kan verbinding maken met netwerken wereldwijd. En dankzij de geavanceerde wifi-voorziening profiteer je van ongekend snelle draadloze verbindingen.

Beveiliging. Je hebt het letterlijk in de vingers.
Met de baanbrekende Touch ID-technologie heb je beveiligde toegang tot je iPhone met het beste wachtwoord dat er is: je vingerafdruk. Je kunt Touch ID bovendien gebruiken voor aankopen in iTunes, iBooks en de App Store.

De meest uitgebreide iOS‑versie ooit.
iOS 8 is het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld. Met nieuwe mogelijkheden en voorzieningen die ontworpen zijn om het grotere display optimaal te benutten, werkt iOS 8 niet alleen naadloos samen met iPhone 6. Met iOS 8 wordt elke ervaring beter en indrukwekkender.
KPN
475 Items

Specificaties

EAN
8712421521089

16 andere producten in dezelfde categorie: