AMD Ryzen 3 Game PC | GTX1660 6GB GDDR6 | Gaming Computer PC

AMD Ryzen 3 Game PC | GTX1660 6GB GDDR6 | Gaming Computer PC

Referentie:

€ 699,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

In 2020 heeft AMD de serie van Ryzen 3000-processors uitgebreid. De twee Ryzen 3-quadcores zijn de eerste budgetprocessors die beschikken over 7nm-cores. Hierdoor hebben de Ryzen 3-processors minder cache en minder cores vergeleken met de modellen in de Ryzen 5-serie, maar hier staat uiteraard een lagere prijs tegenover. Via omiXimo bestel je de Gaming PC AMD Ryzen 3 PowerColor voor een extra scherpe prijs.

Speel spellen als Rocket League, Minecraft en Fortnite op de AMD Ryzen 3 Fast Gaming PC GeForce GTX 1660

De AMD Ryzen 3 Fast Gaming PC GeForce GTX 1660 leent zich perfect voor het spelen van spellen als Rocket League, Minecraft en Fortnite. Gaat je hart sneller kloppen van Sims 4 League of Legends of Farming Simulator? Ook deze games zijn geschikt voor de AMD Ryzen 3 PowerColor. Zodra je spellen met een zwaarder geheugen speelt, is het verstandig om een pc met dedicated videokaart aan te raden.

Uitgerust met de nieuwste Ryzen 3 3200G processor

Deze Gaming PC Ryzen is uitgerust met de nieuwste Ryzen 3 3200G processor. Ook heeft de pc een ingebouwde RX Vega 8 grafische chip en voor dit model is het nieuwe AM4 platform gebruikt. Omdat games vandaag de dag steeds veeleisender worden, is de Ryzen 3 speciaal ontwikkeld voor de gaming industrie. Je bent verzekerd van een pc die 100% futureproof is en gemakkelijk kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een Ryzen 5- of Ryzen 7 processor.

Het kleinste broertje in de nieuwe Ryzen lijn

De Ryzen 3 staat bekend als het kleinste broertje in de nieuwe Ryzen lijn. Kun je advies gebruiken of deze pc het meest geschikt is voor de games die je speelt? Neem gerust eens een keer contact op met onze klantenservice. We denken graag met je mee en voorzien je van eerlijk en betrouwbaar advies.

Beste videokaart voor 1080p gaming Volgens Hardware Info

We kunnen dit systeem volledig gebruiksklaar leveren met geïnstalleerde en geactiveerde Windows 10 Pro 64 Bit inclusief huidige stuurprogramma's en Windows-updates.

De computer is volledig gemonteerd en in detail gecontroleerd.

Veilig verpakt en verzekerd.

De verpakking van de geïnstalleerde onderdelen is inbegrepen.

We testen alle pc's om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers zonder zorgen van hun games kunnen genieten.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424944123176

16 andere producten in dezelfde categorie: