AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC  | Gaming Computer PC

AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC | Gaming Computer PC

Referentie:

€ 949,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Til je gaming-ervaringen naar een hoger niveau met de AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC RX-5700 Red Dragon

Via omiXimo bestel je verschillende Game Computers, waaronder de AMD Ryzen 5 die wordt aangedreven met Radeon RX 5700. Je geniet hierdoor van uitzonderlijke prestaties en high-fidelity gaming. Je bepaalt zelf hoeveel RAM geheugen, welke SSD schijf en welke WiFi-adapter dit model krijgt. Kun je hulp gebruiken met het samenstellen? Onze specialisten helpen je graag verder als je contact opneemt.

Profiteer van maximale prestaties met Radeon RX 5700

Tijdens het gamen wil je het maximale uit je Game Computer kunnen halen. Vooral als je met meerdere spelers in een wereld speelt, wil jij de eerste zijn die schoten af kan vuren, bonussen binnenhaalt of voertuigen maximaal onder controle houdt. De Ultra Gaming PC AMD Ryzen RX-5700 Red-Dragon is dan je ideale game maatje. De Radeon RX 5700 is beter geschikt voor visuele effecten en cache hiërarchie op meerdere niveaus. Dit betekent dat je met minimale ruis speelt en responsief speelt.

Een krachtige AMD Ryzen 5 processor

Deze AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC RX-5700 Red Dragon heeft een krachtige AMD Ryzen 5 processor. Deze processor is speciaal ontwikkeld voor gamen, streamen en voor VR. Je speelt zonder problemen games met 1440p en met een stabiele framerate. Hierdoor ben je er zeker van dat deze processor je ook in de toekomst, wanneer zwaardere games uit worden gebracht, niet in de steek laat. Het is daarom helemaal niet zo vreemd dat veel gamers erg te spreken zijn over de Ryzen 5 van AMD.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424919872887

16 andere producten in dezelfde categorie: