AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC GeForce GTX 1660  | Gaming Computer PC

AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC GeForce GTX 1660 | Gaming Computer PC

Referentie:

€ 799,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Hoge prestaties en soepelere ervaringen met een AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC GeForce GTX 1660

Koop je een Game Computer met een AMD Ryzen 5 processor, dan ben je verzekerd van uitzonderlijke prestaties. Door de AMD SenseMI-technologie en een reeks leer- en aanpassingsfuncties past dit model zich aan jou en je applicaties aan. De vele unieke en krachtige functies zorgen ervoor dat je je potentieel benut door kracht, prestaties, ontwerp en efficiëntie te combineren in één compleet pakket. Je bestelt de AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC GeForce GTX 1660 uiteraard via omiXimo.

Een sterke processor voor gaming en entertainment

Met de Ryzen 5 richt AMD zich op een iets meer energie- en prijsbewuste gebruiker in vergelijking met Ryzen 7. Wil je graag een sterke processor om te genieten van gaming en entertainment, dan is dit een slimme aankoop. De AMD Ryzen 5 Ultra Gaming PC GeForce GTX 1660 heeft maximaal 6 cores en 16 MB cache. Of je nu gaat gamen, streamen of aan het werk gaat, je geniet altijd van uitzonderlijke prestaties.

Maak kennis met de innovatieve GeForce GTX 1660 kaart

Deze Game Computer is uitgerust met de innovatieve GeForce GTX 1660 kaart. Hierdoor ben je altijd verzekerd je van razendsnelle prestaties en speel je populaire games die net uit zijn gebracht en toekomstig uit worden gebracht zonder enige hinder en ruis. Ook als je gebruik maakt van live streaming naar YouTube of Twitch verzeker je jezelf van de beste prestaties. De vernieuwde hardware-encoder is maar liefst 15% efficiënter vergeleken met de vorige generatie grafische kaarten. Ook is deze voor Open Broadcaster Software (OBS) geoptimaliseerd. Ga jij binnenkort deze Game PC kopen?

We testen onze pc in huidige online en offline topgames om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers in unieke kwaliteit van hun games kunnen genieten. Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424918295205

16 andere producten in dezelfde categorie: