AMD Ryzen 7 Elite Game PC  | Gaming Computer PC

AMD Ryzen 7 Elite Game PC | Gaming Computer PC

Referentie:

€ 949,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!
Baanbrekende grafische prestaties met de Gamer PC met een AMD Ryzen 7 processor

De AMD Ryzen7 Elite Gamer PC GeForce GTX 1660 verzekerd je van baanbrekende grafische prestaties. Dit model heeft naast een Ryzen 7 processor ook een GeForce GTX 1660 kaart. Via omiXimo stel je de Gaming PC volledig naar wens samen. Meer weten over dit model of wil je weten wat de beste samenstelling voor jou is? We vertellen je er graag meer over als je contact met ons opneemt.

Supersnelle prestaties in de populairste games van nu met de GeForce GTX 1660 kaart

Haal je de AMD Ryzen7 Elite Gamer PC GeForce GTX 1660 in huis? Dan profiteer je van supersnelle prestaties in de populairste games van nu en nog sneller voor nieuwere titels. De Gaming PC heeft twee keer zoveel buffergeheugen als zijn voorganger en de geavanceerde grafische functies van Turing zorgen voor nog grotere prestatieverbeteringen in moderne games. Maak je regelmatig gebruik van live streaming naar Twitch of YouTube? Ook dan geniet je van ongekende prestaties. De hardware-encoder van de GTX 1660 is 15% efficiënter dan vorige generatie grafische kaarten en ook nog eens geoptimaliseerd voor Open Broadcaster Software (OBS).

Een AMD Ryzen 7 2700X Processor voor games van nu en voor in de toekomst

Games vereisen vandaag de dag steeds meer van je Game PC. Het is daarom wel zo fijn dat je processor hiervoor ontworpen is. De AMD Ryzen 7 2700X Processor is net weer even wat slimmer dan zijn voorganger en geschikt voor de games van nu en voor in de toekomst Door de AMD SenseMI-technologie gebruiken Ryzen processors machine-intelligentie om de prestaties te versnellen. Haal jij binnenkort deze AMD Ryzen 7 Elite Gamer PC GeForce GTX 1660 in huis?

We testen onze pc in huidige online en offline topgames om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers in unieke kwaliteit van hun games kunnen genieten. Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.

omiXimo
75 Items

Specificaties

EAN
7424909792775

16 andere producten in dezelfde categorie: