X1 ID216 - Activity Tracker - Koraal - Met app!

X1 ID216 - Activity Tracker - Koraal - Met app!

Referentie:

€ 69,00
€ 63,48 8% korting
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Activity Tracker met app

Stijlvolle X1 ID216 nieuw ontwikkeld in 2020; Tracker meet nauwkeurig al uw activiteiten. De app VeryfitPro gratis te installeren op Android en IOS (Apple) telefoons geeft in een oogopslag inzicht in:

  • Beweging; Afstand, gemiddelde snelheid, energieverbruik in Kcal
  • Slaap; Diepe slaap, lichte slaap
  • Hartritme; Hartritme in rust, gemiddeld hartslag, maximale hartslag

In de app kan deze data per dag, week, maand of jaar worden weergegeven. Dit geeft inzicht of u actiever word of juist minder actief gedurende een periode. Met een batterijduur 10 dagen bij normaal gebruik gaat deze lang mee. Bijgeleverd word een oplader.

Horloge, datum, weer

De Activity Tracker toont op het eerste scherm de tijdsweergave en datum. Bevalt een interface niet? Geen probleem! Er zijn 4 verschillende interfaces te kiezen (2 analoge klokken, 2 digitale klokken). In de app is in te stellen dat het scherm van de Activity Tracker oplicht wanneer de pols gedraaid word. Het scherm licht ook op als u een van de twee knoppen gebruikt aan de zijkant. Op het derde scherm word de weersverwachting weergegeven van die dag mits er een koppeling is met de app op een mobiele telefoon.

Sportfuncties

Wanneer u gaat sporten kunt u de sportfuncties: Outdoor Running, Indoor Running, Outdoor Cycling, Indoor Cycling, Outdoor Walking, Hiking en Overig selecteren op de Activity Tracker. Hierbij word van een activiteit de tijdsduur, hartritme, aantal stappen, verbrande Kcal en het aantal km/h getoond tijdens de activiteit. Na de activiteit word een overzicht van de totale activiteit weergegeven. In de aap zijn nog meerdere sportfuncties te selecteren. Door middel van locatiedeling via uw mobiel kan de app gegevens verkrijgen van de Activity Tracker waar u gewandeld, gerend of gefietst heeft. Deze data kan vervolgens worden getoond op Google maps.

Beweging, slaap, hartritme

Op het eerste scherm van de Activity Tracker word het aantal stappen en verbrande Kcal, weergegeven. Door middel van swipen op het touchscreen of de 2 knoppen aan de zijkant te gebruiken kunt u makkelijk naar het hartritme scherm gaan die binnen een aantal seconde uw hartritme laat zien. In de app is een maximale hartslag in te stellen. Wanneer uw hartslag boven dit niveau komt gaat de Activity Tracker trillen. Slaapgegevens worden gemeten met de Activity Tracker waarbij onderscheid word gemaakt tussen lichte slaap en diepe slaap. Slaapgegevens zijn alleen in te zien op de app VeryfitPro.

Push berichten, alarm

Berichten op uw telefoon van Whatsapp, Facebook, Instagram, LinkeIN, SMS en E-mail kunnen worden ontvangen en gelezen. De Activity Tracker gaat dan trillen bij een nieuw bericht; deze functie is aan te zetten in de app. In de app is in te stellen dat de Activity Tracker gaat trillen bij:

  • Alarminstellingen; op tijd en herhaling per week (afzonderlijke dagen of meerdere dagen per week), Maximaal 10 alarmeringen.
  • Bewegingsherinnering; bij te lange inactiviteit na X aantal minuten (afzonderlijke dagen of meerdere dagen per week waarbij de X zelf is in te stellen)
  • Beloproep; Activity Tracker gaat trillen maar er kan niet opgenomen worden met de Activity Tracker.

Yamay
99 Items

Specificaties

EAN
8719327163061

16 andere producten in dezelfde categorie: