Monocure 3D ResinAway 2l

Monocure 3D ResinAway 2l

Referentie:

€ 56,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Monocure 3D RESINAWAY is een chemisch schoonmaakmiddel ontworpen om snel & effectief niet-gehard UV fotopolymeer resin van uitgeprinte onderdelen te verwijderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om scheuren, vertroebeling en witte afvalsresten.

Het is een ideaal middel voor het schoonmaken van onder anderen: bouwplaten, vaten, instrumenten en verschillende oppervlakten.

Het is veiliger, sneller, effectiever en vooral langduriger dan Isopropyl Alcohol (IPA).

APPLICATIE

Gebruik dit reinigingsmiddel zonder het te mengen met water. Voor het beste resultaat kunt u het product het beste gebruiken in combinatie met een ultrasoon reinigingsbad (hoeft niet verhit te worden). Houd de geprinte producten ondergedompeld in de RESINAWAY totdat het onverharde resin los weekt. Als u gebruik maakt van een ultrasoon reinigingsbad dan kunt u er een zachte borstel bij gebruiken om dit process soepel te laten verlopen. Wanneer het onverharde resin loslaat kunt u uw object uit de RESINAWAY halen en voor het beste resultaat het schoon spuiten met een persluchtreiniger, als u deze niet tot uw beschikking heeft dan kunt u het object ook droog deppen met een pluisvrije doek. Vervolgens kunt u het best uw object bestralen met een 405nm LED licht zodat het oppervlak kleefvrij blijft (op 30 watt duurt dit ongeveer 5 minuten). Voor de laaste stap in het schoonmaak proces houdt u het object onder lopend kraanwater om het even goed af te spoelen. Voor het schoonmaken van vaten, bouwplaten, instrumenten en oppervlakten kunt u het eerst omspoelen/doorweken/droog deppen met RESINAWAY en vervolgens met schoon water afspoelen.

147 Items

Specificaties

EAN
0735850381480

16 andere producten in dezelfde categorie: