MakerBot Method 3D Printer

MakerBot Method 3D Printer

Referentie:

€ 6.049,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Robuuste metalen frameconstructie

Een structureel geoptimaliseerd metalen frame loopt over de volledige lengte van de carrosserie om het buigen te neutraliseren. Minder buiging betekent meer consistente prints met een betere onderdeelnauwkeurigheid en minder storingen.

Circulerende verwarmde kamer

Controleer de temperatuur en de kwaliteit van elke laag - niet alleen de eerste. Terwijl verwarmde bouwplaten effectief zijn in het verminderen van kromtrekken, gaat de methode verder met volledige actieve warmte onderdompeling tijdens de gehele duur van de afdruk.

Dubbele Prestatie-extruders

Het Dual Performance Extruder-systeem is vanaf de grond opgebouwd om de printtijden te versnellen en de dimensionale nauwkeurigheid van elk onderdeel te garanderen.

Dry-Sealed Materiaal Plaatsen

Dry-Sealed Materiaal Plaatsen vormen een bijna perfecte afdichting om het materiaal vrij te houden van schadelijke vochtigheid. Een reeks ingebouwde sensoren zorgt ervoor dat uw materiaal in zijn optimale omgeving wordt opgeslagen - een functie die voorheen alleen beschikbaar was in industriële 3D-printers.

MakerBot ABS voor de METHOD

Druk echte, productiekwaliteit ABS af bij 100°C zonder kromtrekken of scheuren, ondersteund door Stratasys® SR-30 oplosbaar materiaal voor onbeperkte geometrische vrijheid.

147 Items

Specificaties

EAN
0812510030947

16 andere producten in dezelfde categorie: