Creality 3D Creality CR-6 SE

Creality 3D Creality CR-6 SE

Referentie:

€ 399,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Creality CR-6 SE 3D-printer Voordelen

1. BAANBREKENDE ECHTE NIVEAUVRIJE TECHNOLOGIE

Nauwkeurig 3D-printen is voor het grootste deel het resultaat van een level bed. Dat is echter meestal een uitdagend doel, omdat de meeste 3D-printers verstopping van de spuitmondjes, slechte hechting en over het algemeen ongelijkmatige problemen zullen vertonen die de kwaliteit van de afdrukken in gevaar brengen. De Creality CR-6 SE 3d-printer biedt precies het tegenovergestelde. Met een innovatieve echte nivelleringsvrije technologie is dit een 3D-printer waarmee u altijd kunt vertrouwen op zeer nauwkeurige resultaten.

2. AANPASBAAR EN GEMAKKELIJK TE HOUDEN MODULAIRE MONDSTUK


Zie nooit dat uw creativiteit en productiviteit worden beïnvloed door problemen met het vervangen van mondstukken. De Creality CR-6 SE 3D-printer is ontworpen met een modulair mondstuk, waardoor u deze kunt aanpassen. Van het hitteblok tot de punt van de spuitmond, onder andere, dit is een modulaire 3D-printer die gemakkelijk te onderhouden is!

3. EEN BETROUWBARE EXTRUDER

Met zijn compacte en betrouwbare extruder weet u dat een vloeiendere extrusie en een gemakkelijkere filamenttoevoer uiteindelijk snellere, stillere en vloeiendere afdrukken zullen opleveren. Ja, Creality CR-6 SE 3D-printer is waar perfect 3D-printen om draait!

4. DEMP HET GELUID

3D-printers mogen niet storend zijn in het geluid dat ze maken, daarom hebben we een Silent Chipset aan de Creality CR-6 SE 3d-printer toegevoegd. De nieuwste Trinamic-driver helpt ervoor te zorgen dat spanningsregeling, snelle beweging en stil afdrukken een gegeven zijn. We weten het: daarvoor zult u ons hartelijk bedanken!

5. EEN HOTBED VOOR EEN HEET RESULTAAT

U wilt alleen hete, uitstekende, uitstekende afdrukresultaten, toch? Welnu, de Creality CR-6 SE 3D-printer wordt geleverd met een platform van carborundumglas dat platter is dan aluminium en dat uitstekende thermische prestaties biedt die zorgen voor een snelle opwarming, sterke hechting en afdrukken die gemakkelijk te verwijderen zijn.

6. STERK, STABIEL EN STIJLVOL

De Creality CR-6 SE 3D-printer ziet er net zo sterk uit als hij is. Het ziet er ook erg stijlvol uit! Dit geweldige werkstation heeft een prachtig ontwerp dat past bij elke desktop waarop u het gebruikt. Ondertussen voorkomen zelfontworpen profielen en stappenmotorafdekking filamentresten en stof. De Creality CR-6 SE 3D-printer wordt ook geleverd met een overzichtelijke lintkabel die ervoor zorgt dat veiligheidsproblemen nooit een probleem zijn.

7. VERMINDERDE TRILLINGEN VOOR VERFIJNDE RESULTATEN

Klinkt als de perfecte 3D-printvergelijking, toch? Deze unieke printer is ontworpen met een bredere basis en uitgerust met dubbele Z-assen gecombineerd met een verstelbare distributieriem die zich vertaalt in minder ongewenste bewegingen en verbeterde verfijnde resultaten. Dus de stabiliteit van de machine en zijn prestaties zijn gewoon indrukwekkend.

8. EEN 3D-PRINTER DIE U KUNT DRAGEN

Met een gewicht van slechts 9,2 kg en beheersbare afmetingen (442 * 462 * 540 mm) is de Creality CR-6 SE 3d-printer een 3D-printer die u kunt dragen. Hij heeft zelfs een handige afneembare handgreep, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is wanneer dat nodig is.

9. VOEGT TOE - ALLES WAT U NODIG HEBT IS BINNEN HANDBEREIK

Gebruikerservaring verbeterd door geoptimaliseerde details zoals verzegelde aluminium profielen, opvouwbare filamenthouder, opbergdoos voor gereedschap, riemspanner.

● Gereedschapskist
● Opvouwbare spoelhouder
● Verstelbare riemspanner
● Flexibele platform klem

10. FOTO-ELEKTRISCHE FILAMENTSENSOR

Dit zijn de drie magische woorden die in feite betekenen dat uw Creality CR-6 SE 3d-printer ervoor zorgt dat uw afdrukprestaties slim en soepel verlopen. Als de machine plotseling zonder filament komt te zitten of als het gewoon breekt, zal de foto-elektrische gloeidraadsensor van de printer die storing onmiddellijk oppikken en de machine stoppen. Zodra het nieuwe filament wordt ingevoerd, hervat de Creality CR-6 SE 3d-printer zijn werking zonder dat u uw werk verliest.

11. HERVAT DE AFDRUKFUNCTIES

Is de stroom plotseling of per ongeluk uitgevallen? Geen zorgen! De Creality CR-6 SE 3D-printer hervat het afdrukken als de stroomtoevoer wordt onderbroken. Dat klopt - u hoeft niet meer opnieuw te beginnen, want het mislukken van een afdruk is niet langer een probleem!

12. INTUÏTIEVE GEBRUIKERSERVARING

De Creality CR-6 SE 3D-printer heeft een 4,3 inch HD LCD-kleurentouchscreen waarmee u het apparaat eenvoudig en intuïtief kunt bedienen. Beschikbaar in het Engels en Chinees, en met een vereenvoudigde en slimme interface, zorgt dit touchscreen ervoor dat de gebruikerservaring van deze zeer speciale printer altijd gelijk staat aan soepel zeilen!

13. Geen stof, netjes en opmerkelijk

Creality CR-6 SE 3D-printer vernieuwt in een behoorlijk gedistingeerde look. Van onder naar boven maken de vlakke aluminium profielen de machine stijlvol en voorkomen ze stof.

14. Allround veiligheid

Zorgeloos printen met overspanningsbeveiliging, overbelastingsbeveiliging en thermische beveiliging, houd altijd uw hoofd gerust.

SPECS

Model Creality CR-6 SE 3D Printer
Molding Technology FDM
File Formats STL/OBJ/AMF
Layer Thickness 0.1-0.4mm
Machine Weight 9.5KG
XY Position Precision 0.01mm
Motherboard Silent motherboard
Print Size 235x235x250mm
Nominal Voltage 100v-240v AC 50/60HZ
Print Resolution ±0.1mm
Nominal Power 350W
Slicer Software Creality Slicer/Cura/Reptier-Host/Simplify3D
Print Speed 80-100mm/s
Output Voltage DC24V
Nozzle Temperature ≤260℃
Operation 4.3in color touch screen
Nozzle Diameter 0.4mm (more options supported)
Resume Print Function Yes
Hotbed Temperature ≤110℃
Supported Materials PLA/TPU/PETG/ABS/WOOD
File Transfer USD/SD card
Filament Sensor Photoelectric sensor
Machine Size 442x462x540mm
Z-axis Dual Z-axis
Languages Chinese/English
Leveling-free Yes
147 Items

Specificaties

EAN
0715235125229

16 andere producten in dezelfde categorie: