Creality Ender 3 Pro

Creality Ender 3 Pro

Referentie:

€ 224,00
Inclusief belasting
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

Creality Ender-3 Pro – Een voordelige FFF-3D printer voor thuis, op het kantoor of workshop

Met de Creality Ender-3 Pro FFF-3D printer zijn goede 3D prints snel en gemakkelijk te produceren dankzij het grote print volume, magnetisch bouwplaat oppervlak, eenvoudig leveling systeem en snel verhitbaar bouw platform. De Creality Ender-3 Pro heeft vele smart verbeteringen vergeleken met zijn al excellente en populaire voorganger.

De belangrijkste verbetering van de Ender-3 pro zijn:

  • Verbeterde stabiliteit vanwege het vernieuwde frame
  • Een gemakkelijk te verwijderen magnetische base voor de bouwplaat
  • Nieuwe voeding van MeanWell

De Creality Ender-3 Pro is gebouwd om ruimte te besparen, zodat de 3D printer bij u op het bureau past. Wanneer de printer aan staat, zal u er geen last van hebben en kunt u zich goed blijven concentreren op uw werk - zelfs als de printer zich in dezelfde ruimte bevindt!

De Creality Ender-3 Pro streeft voor gebruiksgemak en comfort. De dislay van het apparaat geeft u alle informatie die u nodig heeft in werkelijke tijd. Creëer indrukwekkende en high-resolution 3D prints met deze printer. Deze kleine powerhouse printer is ongelofelijk precies, ook wanneer u kleine aanpassingen wilt maken aan bestaande prints.

Wanneer u uw eigen Ender-3 Pro binnen heeft, kan hij snel en gemakkelijk in elkaar gezet worden. Binnen 10-15 minuten kunt uw zich al klaar maken voor de eerste print. Het in elkaar zetten van de Ender-3 Pro is zelfs voor beginners haalbaar, aangezien u alleen maar een aantal bouten hoeft te monteren en de printer is klaar voor gebruik.

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de Creality Ender-3 Pro:

  • De Ender-3 Pro heeft een plaatsbesparende printruimte
  • Deze 3D printer past op het bureau
  • Geluidsdemping en stil wanneer actief
  • Deze printer is erg energiezuinig
  • Er is een verlaagde kans op verstoppingen vanwege een verbeterde nozzle

Andere kenmerken van de Ender-3 Pro:

  • Betere nauwkeurigheid en zorgvuldigheid
  • Gemakkelijke setup
  • Een eenvoudig te levelen 3D print bed
  • Snel verhitbaar 3D printing bed (tot 110 ° C)
  • Goede kwaliteit en betrouwbare voeding

DIY Montage

Niks voelt beter dan zelf een een prachtige DIY 3D printer kit in elkaar te zetten. Terwijl je hier mee bezig bent leer je gelijk hoe de printer precies zowel van binnen en buiten werkt. Dit helpt met het ontwikkelen van een dieper inzicht in de principes van het 3D printen.

Next generation technologie

  • Ons vernieuwde bedieningstoestel is state-of-the-art technologie. Danzkij Resume Print technologie hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer er een stroomuitval is, aangezien de printer gewoon weer verder ging waar hij was gebleven wanneer hij weer stroom krijgt. Hierdoor behoren mislukte prints in het verleden met de Creality Ender-3 Pro.
  • Het ingenieuze ontwerp van de geavanceerde MK-10 extruder verminderd de kans op verstopte nozzles en oneven extrusies aanzienlijk.
  • Een zeer nauwkeurige kogellager gemaakt van Delrin/POM ontworpen thermoplastisch zorgt voor stevigheid, weinig frictie en dimensionale stabiliteit. Dit alles zorgt veel geluidsreductie zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Nieuw Y-axis ontwerp

De Ender-3 Pro's herontworpen frame, met een veel krachtiger 40x40 aluminium profiel voor de Y-axis basis, biedt ongeëvenaarde stabiliteit voor het 3D printer oppervlak. Het resultaat hiervan is een aanzienlijke verbeterde print kwaliteit.

Superieure 3D printer oppervlak

Het gloednieuwe "C-MAG" magnetisch bed is naast erg flexibel ook nog eens verwijderbaar. Vanwege het gestructureerde oppervlak hechten filaments van alle verschillende soorten beter wanneer vergeleken met traditionele methoden zoals tape, lijm en haarspray. Voorkom vervorming op grotere 3D modellen en onderdelen volledig! Wanneer uw 3D model klaar is met printen, kunt u simpelweg het magnetisch oppervlak verwijderen van het print platform. Door middel van het buigbare magnetisch bed kunt u gemakkelijk uw prints van het print oppervlak losmaken.

Betrouwbare voeding van MeanWell

Een voeding van MeanWell staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. MeanWell is een erkend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de energievoorziening industrie. Deze inbegrepen voeding garandeert het veilig en snel verhitten van al uw onderdelen.

Snelle verhitting

In combinatie met MeanWell's nieuwe voeding, kan het heating bed van de Ender-3 Pro temperaturen bereiken van 110°C binnen 5 minuten! Dit maakt de Ender-3 Pro de ideale printer voor een wijd arrangement aan filaments.

Met precisie gefabriceerd

Zeer nauwkeurige CNC bewerkingstechnieken voor alle metalen hoeken en beugels garanderen precieze positionering en een meer stabiele frameconstructie.

Verbeterde bed leveling

Volledig nieuwe, ergonomisch ontwikkelde bed levelling nuts maken het levellen van het print bed vele malen gemakkelijker en preciezer. Een kleine aanpassing kan al genoeg zijn om nieuwe deuren te openen in de 3D printing wereld.

Koop nu de Creality Ender-3 Pro en u haalt een zeer betaalbare FFF/FDM-3D printer binnen voor thuis, op kantoor of in uw eigen workshop!

147 Items

Specificaties

EAN
0715235124772

16 andere producten in dezelfde categorie: