Hunterspider - Gaming Headset - Multi Platform - Zwart/Blauw

Hunterspider - Gaming Headset - Multi Platform - Zwart/Blauw

Referentie:

€ 29,99
  • 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie. 100% veilig bestellen met behulp van SSL Encryptie.
  • Binnen 14 dagen kosteloos retourneren Binnen 14 dagen kosteloos retourneren
  • Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis! Voor 16:59 besteld is binnen 2 werkdagen in huis!
  • 30% korting bij betaling met cryptocurrency! 30% korting bij betaling met cryptocurrency!

PS4-instelling:

1. Test voordat je de headset op je PS4 toepast deze met je mobiele telefoon om ervoor te zorgen goed functioneren.

2. Steek de 3,5 mm-plug van de headset in het Gamepad en druk dan lang op de PS-toets of voer de systeeminstellingen in.

3. Er is een randapparaat, kies "Pas geluid en apparaten aan", "output naar de koptelefoon ", en verander het dan in" alle audio ".

Gamingheadset die zowel aan de voorkant als aan de zijkant van de oorschelpen gloeit, de prachtige verlichting creëert een prachtige spelsfeer. Anders dan gewone headsets op de markt, is deze headset visueel meer vechtstijl, ga er voor de overwinning mee!

Professionele gamingheadset met superlichtgewicht ontwerp dat minder is dan 370 g. Zachte en comfortabele hoofdband en oorarm over het oor, geen druk zonder warmte. Uw extreme comfort kan worden verzekerd, zelfs na langdurig dragen. De verstelbare hoofdband kan hoofden van verschillende grootte passen, geschikt voor mannen, vrouwen, tieners en andere groepen.

Uitsluitend afgesteld door professionele technici, legt de 50 mm grote schijfeenheid meer nadruk op geluidsprestaties en produceert krachtig stereogeluid, u zult vallen alsof u echt op het spel bent. Met een schokkend, helder en diep basgeluideffect is deze headset een zeer goede keuze voor games, films en muziek.

Zachte omnidirectionele microfoon met ruisonderdrukkingsfunctie kan op elke gewenste positie worden vastgezet, waardoor ruis wordt verminderd en een duidelijke spraakverzameling en -overdracht wordt gegarandeerd. In-line controller met volumeregeling en mute-toets, eenvoudig om het volume aan

478 Items

Specificaties

EAN
6438092047179

3 andere producten in dezelfde categorie: